5 Ağustos 2008 Salı

BURÇLAR:

İKİZLER:İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

ASLAN:Kendinize biraz daha zaman ayırmanız gerekiyor.Böyle yaparsanız herkesi çok şaşırtacaksınız...

TERAZİ:Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak.

YAY:Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ilerki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Bu günlerde mantar, us gibi hastalıklarınız nüksedebilir.

KOVA:Gerilimsiz ve rahat bir gün.

YENGEÇ:Çok güzel bir .gün parlak zekanız sayesinde çok güzel bir gün geçireceksiniz...

BAŞAK:Yeni bir proje yapacaksınız ve bu çok büyük bir iş olacak bol kazanç sağlıyacaksınız.

AKREP:Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

OĞALAK:Çevrenizden biriyle konuşacak vebu sayede işinizle ilgili ileriye dönük bir takım güzel seyler olacak.


BALIK:Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Yeni biri ile tanışacaksınız. Duygusal birliktelik olabilir. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Sağlığınıza dikkat edin.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gerilimsiz bir gün ha!harika yaa...

Adsız dedi ki...

süper yahu benim burcum neymiş böle:)

**çilli kız** dedi ki...

**EVT AYSENUR GERİLİMSİZ BİR GÜN SENİ BEKLİO TADINI ÇIKAR...

**İZELCİM hoşgeldin canım:)

Yeliz dedi ki...

burcum yay yazılanlar ise hiç benle örtüşmüyor. eskiden burçlar daha güzel ve inandırıcı şeyler söyledi ya :)